Stichting Jeugdzorg Sint Joseph (SJSJ) is een organisatie voor jeugdbescherming, jeugdhulpverlening en onderwijs en bestaat uit:

Icarus

JeugdzorgPlus-instelling voor jongens en meisjes met ernstige gedragsproblemen die beschermd moeten worden tegen zichzelf, anderen of de maatschappij.

Lees verder >

Het Keerpunt

Justitiële jeugdzorginstelling voor jongeren die iets strafbaars hebben gedaan of daarvan verdacht worden en intensieve behandeling nodig hebben.

Lees verder >

Almata

JeugdzorgPlus-instelling voor jongens en meisjes met ernstige gedragsproblemen die beschermd moeten worden tegen zichzelf, anderen of de maatschappij.

Lees verder >

Vacatures

Meer vacatures>

GZ-psycholoog

SJSJ is voor de locatie Cadier en Keer op zoek naar kandidaten voor de functie van: GZ-psycholoog. De GZ-psycholoog zal in de functie van gedragswetenschapper verbonden zijn aan JJI Het Keerpunt of JeugdzorgPlus-instelling Icarus.

De gedragswetenschapper heeft een coördinerende verantwoordelijkheid ten aanzien van de behandeling van de binnen de behandelgroep verblijvende jongeren en jongvolwassenen die in aanraking zijn gekomen met justitie en vaak ernstige persoonlijkheidsproblematiek hebben of jongeren die vanwege ernstige gedragsproblemen in de gesloten jeugdzorg verblijven.

Lees de volledige vacature via onderstaande link.

Heb je belangstelling voor deze boeiende functie? Reageer dan op deze vacature door het sturen van je cv en sollicitatiebrief naar solliciteren@sjsj.nl.

GZ Psycholoog - november 2018_2


Laatste nieuws

Meer nieuws berichten>
15 januari 2019

Gisteren (maandag 14 januari) is minister Dekker op bezoek geweest bij Het Keerpunt. Hij heeft gesproken met jongeren en medewerkers over ons onderwijs- en dagprogramma en ging met jongeren in gesprek tijdens een bijeenkomst Geestelijke Verzorging. Jongeren hebben aan de … Lees meer…

13 november 2018

Drs. Ruud Coolen van Brakel nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SJSJ

Op 15 november 2018 treedt drs. Ruud Coolen van Brakel in functie als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van SJSJ. Coolen van Brakel (Maastricht, 1965) studeerde sociologie en onderwijskunde aan de Radboud Universiteit en is werkzaam als bestuurder … Lees meer…

2 november 2018

SJSJ doet mee aan landelijke campagne Ik Zorg

Op 1 november 2018 is de campagne Ik Zorg gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook SJSJ zet zich in voor deze campagne. Vijf van onze medewerkers vertellen wat hun functie … Lees meer…