Werken bij SJSJ

SJSJ is een boeiende en dynamische organisatie. Als medewerker krijgt u binnen SJSJ: Het Keerpunt, Icarus en Almata tal van mogelijkheden om uw carriè€re richting en perspectief te geven.

U hebt al ergens anders op de site kunnen lezen wat de organisatie doet en waarvoor zij staat. Dit werk kan alleen maar goed uitgevoerd worden door betrokken en kundige medewerkers, die plezier in hun werk hebben en met plezier naar hun werk komen.

Van onze medewerkers verwachten wij dat zij gedreven zijn om het beste in de aan onze zorg toevertrouwde jongeren naar boven te halen. Dat betekent: kritisch naar jezelf durven kijken en een uitdaging niet uit de weg gaan. In dit werkveld wordt veel van u verwacht, vooral op het gebied van assertiviteit. U moet dus stevig in uw schoenen staan.

Solliciteren?

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Heb je interesse in een stageplek binnen onze instelling, stuur dan uw brief met CV naar: afdeling P&O via solliciteren@sjsj.nl.

 

Deskundigheidsbevordering

Hoe meer plezier en deskundigheid er aan de dag gelegd kan worden, hoe beter de resultaten zullen worden. Er wordt een intensief deskundigheidsbevorderingprogramma geboden in samenwerking met de Hogeschool Zuyd. Als medewerker krijgt u mede via een uitgebreid portfolio de gelegenheid om uw eigen ontwikkelingswensen te formuleren. Van daaruit worden initiatieven genomen om u in de gelegenheid te stellen u verder te ontplooien.


Wat biedt de organisatie?

Naast een opleidingsplan en een goede CAO-Jeugdzorg, komt u in een organisatie die open en transparant communiceert. Er wordt ruimte geboden voor inbreng van uw persoonlijke interesses in het beroepsmatig werkveld.